dimarts, 30 de novembre del 2010

La millor carn de cabrit, del productor a casa seva





Per aconseguir una carn tendra, saborosa i sana, creiem en una producció familiar tradicional. Els nostres cabrits neixen i es crien a la granja alimentats de manera natural per la llet de les seves mares fins el moment del sacrifici. Les nostres cabres pasturen diàriament de 6 a 8 hores el sotabosc a les muntanyes de Prades, en un entorn privilegiat i s alimenten quan és necessari de farratges garantits, seguint les normes tradicionals de maneig basades en l´aprofitament dels recursos naturals. És important saber que no utilitzem cap tipus de tractament hormonal per induir a les cabres a quedar-se prenyades, i que són els bocs, els que, seguint el cicle reproductiu biològic, cobreixen les femelles naturalment. La nostra producció és per tant, limitada, depèn de la temporada, sempre per poder-vos oferir un producte de la millor qualitat.

La carn de cabrit és una carn magra, de textura tendra, melosa i de sabor delicat, i per tant apta per persones amb colesterol elevat i per a celíacs. Conté molta vit.B, necessària per tenir un sistema nerviós sa. És molt digestiva.

Podem oferir-vos:

-Cabrit sencer a 16-18 euros/kg, preparat per a arrebossar o per fer al forn, o segons les vostres necessitats. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.

És recomanable treure la carn del frigorífic com a mínim 4 hores abans de la seva preparació.

1 comentari:

  1. Hola parella!

    Aquest migdia ja hem tastat les costelletes de cabrit! Mmmm...les he fet arrebossades i estaven boníssimes. El fetge amb ceba també ens ha agradat molt! I hem sucat pa!

    Ànims i a seguir en aquesta línia!

    MªJosé

    ResponElimina